onsdag 15 december 2010

Ultraljud

Igår var vi på ultraljud. Fick bara två bilder även denna gång. Känner ingen annan som bara fått två bilder. Vad är det jag råkar ut för egentligen? Verkar jag ointresserad eller nåt? :P Annars har jag ju bara hört att jag är överengagerad.

Allt såg bra ut iallafall. Skönt. Alltid en lättnad att man får se att något lever där inne. Ännu en gång blev vi framflyttade. 10 dagar. Med Molly blev vi flyttade 8 dagar. Trodde det inte då och tror det inte nu. Känner att jag själv har rätt bra koll. Om ultraljudet stämmer så betyder det att jag testade positivt 4 dagar efter befruktningen. Vilket jag inte heller tror är möjligt. Nä jag fortsätter räkna enligt den 13 maj. Med Molly stämde det bättre med mensen så. :P

Tänk att man ser skillnad på bebisen och Molly. Hon såg inte likadan ut i profil som denna lilla. Undra vem vi har där inne. :) Kön gick inte att se (story of my life) för bebisen låg med benen i kors och fötterna för. Ska ringa specialistläkargruppen och beställa ett tillväxtultraljud. Blir väl i februari nån gång.



1 kommentar: