torsdag 14 januari 2010

Bvcbesök

Inatt hade vi inte roligt här i Sandsbro. Molly vaknade halv tre och skulle äta, och det är ju som det är. Men sen så började hon gallskrika och skrek till och från till klockan 6 i morse då jag lyckades söva henne. Man fick försöka lägga henne på magen, vagga henne, gå med henne, låta henne titta och lyssna på sin sängmobil, ge napp, ge mer mat, byta blöjan. Alt detta om och om igen i ett försök att hitta vad som är fel. Stackars liten hade säkert ont i magen eller så för inget vi gjorde hjälpte. Så det blev inte många timmars sömn.

Sen skulle vi till bvc. Molly har gått upp 370 gram sen sist och väger nu 4470 gram och är 55 cm lång. Hon växer så det knakar.

Dom tipsade oss om att köpa en febertermometer som man kan reta lite med i rumpan när hon är så tröstlös för det kan vara magen som bråkar och det brukar sätta fart på det hela.

Det är roligt när man läser andra mammors bloggar och ser att vissa verkligen har samma klädsmak som en sjäv. Vart och vartannat plagg är sånt som man själv köpt till Molly. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar