torsdag 7 januari 2010

Kyrkjakt

Igår åkte vi runt lite i Växjö och letade en passande kyrka till Mollys dop. I Växjö verkar det vara mycket "moderna" kyrkor, vilket jag inte alls gillar. I mina ögon så är en kyrka en fin gammal byggnad med högt i tak och en speciell känsla. Inte en fyrkantig konstig byggnad med bara ett kors på. Jag har iallafall bestämt mig för denna i Öjaby. Kändes lagom liten och mysig. Vad tycker ni?






5 kommentarer:

  1. Jättefin! Den är lika liten som den vi ska vara i vid Bellas dop. Vi valde iofs kyrka efter präst, hade bestämt prästen sedan tidigare :-) Tycker inte heller om de moderna kyrkorna.

    SvaraRadera
  2. Jättemysigt. Och du får ju ta kort med fina kameran utan blixt :D Mycket finare bilder blir det också! Så kan du ta hur många som helst utan att Molly blir arg :D

    SvaraRadera
  3. kyrkan jag egentligen vill ha lillans dop i ligger tyvärr lite väl långt bort, men kyrkan här i tibro är kanonfin den med så vi står nog ut ;)

    SvaraRadera
  4. Vad mysigt att ha en släkting som döper. Vi ska ha dop den 14 feb. Fanns inga andra datum som vår präst kunde...

    SvaraRadera
  5. Åh, vad fint! Ser riktigt mys ut! Är på jobbet och kan inte svara på sms tyvärr :-( Kan glädjas åt nya inlägg här istället! :-) Pussar på er men mest på Molly!

    SvaraRadera