fredag 18 december 2009

Hemmadag

Igår var vi ju på bvc och det gick bra. Hon hade gått upp 200 gram på tre dagar så skötserskan sa att vi kämpat väl. Kändes jätteskönt. Hon hade gått om sin födslovikt och låg nu på 3380 gram. Vi åkte ju buss igår och blev då borta en stund. Molly var lite gnällig och jag tror hon tycker att det är skönast att bara vara hemma och ligga på sin plats i soffan. Lugn och ro.

Så idag är vi bara hemma och myser. Hittar rutinerna mer och mer för varje dag som går. Idag känns det som jag fått lite gjort ändå. Tvättat tre maskiner tvätt och steriliserat två omgånger med nappflaskor och diverse sånt. Två omgångar pumpning har gjorts och så har Molly självklart matats. Snart dags för det igen, ibland känns det som man inte gör annat än pumpar och matar :P

Andreas började åtta i morse och vi var uppe med honom på morgonen. Sen när han åkte till jobbet så somnade vi framför tvn tillsammans. Så mysigt när vi har dom stunderna. Älskar det! Får nog bli en eftermiddagsvila också. :)

1 kommentar:

  1. Skönt att det går "bra" med matningen även fast det inte blev som du tänkt dig!
    Loggar in här flera gånger om dagen och hoppas att det är uppdaterat och lite bilder=) Hon är ju så sjukt fin eran Molly så det är så kul att titta och få veta hur det går=)

    //Marie, LillaPluppen

    SvaraRadera