tisdag 1 december 2009

Bad, bil och spruta

Idag har Andreas varit ledig från jobbet eftersom han jobbade i lördags. Konstigt nu när det är så att han är ledig mitt i veckorna. Jag har trott att det är helg hela dagen :P

Vi tog det lugnt på morgonen sen så åkte vi till simhallen och simmade en halvtimme, sen gav vi upp det. Vilken ork man har nu förtiden. :P Blev lunch på Max för att sedan åka och kolla bilaffärer. Har tittat på en bil på nätet och åkte till en av bilhandlarna för att titta på den. Det är en Saab 93. Årsmodell står 07, men den är registrerad 05. Hur går det ihop?? Skumt. Priset är 119 000 kr och när han hade tittat på vår bil och provkört den så sa han att vi kunde få ge typ 109 mellan. Skulle vi då bara få 10 000 för den vi har nu? (Eftersom dom får tillbaka på skatten så får ju dessutom bilhandlaren tillbaka 1500 där) Nä, skulle inte tro det. Då är det ju bättre att bara köpa och sälja den privat istället.. Ett skambud från deras sida helt enkelt.

Åkte till en annan bilhandlare som har en annan bil som vi tittat på. Den fanns dock inte i Växjö just nu, men på torsdag ska vi åka och titta på den. Priset är detsamma, men den bilen är en 06a på alla vis.

Sen begav vi oss till Skogslyckan för att Andreas skulle få sin spruta på svinis. Vi fick sitta och köa i över en timme. Segt, men som tur va hittade jag iallafall sittplats för stå så länge är en omöjlighet.

Sen skulle Andreas in på MQ. Jag var trött, kissnödig och grinig. Det är konstigt hur lite man orkar nuförtiden. Man kan definitivt inte hålla samma tempo som innan man var gravid. Så kvällen får bli lugn och bara slappa i soffan..

Men detta har varit en ovanlig tisdag i mitt liv. :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar