onsdag 14 oktober 2009

Imorrn får jag se vårt mirakel!

Imorrn blir det en riktigt fullspäckad dag. Jag hoppas jag får sova inatt för natten som har varit har inte gett mig mycket sömn. Bebisen var lugn hela dagen igår, men tog igen det under natten då det verkligen var någon som dansade riverdance i min mage i någon timme.. När man väl lyckas somna om så är klockan så mycket att larmet ringer och det är dags att kliva upp..

Men till morgondagen. Klockan 7.55 ska jag vara hos barnmorskan för att göra en glukosbelastning. Jag får inte äta och dricka något efter 24.00 idag. (Trodde inte vatten var inräknat, men jag får alltså inte dricka vatten heller. Hur ska det gå?) Så kommer bli stucken i fingret och få dricka en sockerlösning och sedan sitta still i två timmar och bli stucken i fingret igen. Mitt i detta har jag även tid hos min barnmorska och då ska jag bli stucken i armen för att ta ett blodprov där..

Klockan 10.15 ska jag träffa Jonna och äta frukost med henne på stan. 11.10 ska vi vara på Specialistläkargruppen för att äntligen få se bebisen i 3d! Detta är helt klart dagens höjdare!!

Klockan 13 öppnar vaccinationerna för riskgrupperna (dvs gravida=jag). Då ska jag få mitt influensavaccin. 15.35 har jag en körlektion inbokad och när denna är slut så väntar jag till Andreas slutar kl 17 och åker hem med honom.. Fullspäckad dag med andra ord..

4 gånger ska dom sticka i mig imorrn. Har jag sagt att jag dessutom är extremt spruträdd? Det är det värsta jag vet och så ska jag utsättas så många gånger.. buhu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar