måndag 28 september 2009

Budgivningen igång

Nu har vi lagt 90 000 i bud på huset. Andreas tycker vi ska stanna vid 100, men utgångspriset är ju 125 och det hade vi ju räknat med innan vi fick veta vad nån lagt för något så jag tycker vi ska gå upp i 130 iallafall. Vi får se vad som händer. Det var 1½ timme sen jag smsade det till henne och inget nytt bud har kommit så jag hoppas att de andra inte riktigt vill och ger sig..

2 kommentarer:

  1. Spännande! Hoppas det håller sig där. Tyvärr kan väl säljarna välja att inte genomföra ett köp om inte man har kommit i utgångspriset? Men jag håller tummarna för er iaf!!! Tänk att få äga ett hus!!!

    SvaraRadera
  2. sv: hon själv var säkert närmre 60-70 och gick dubbelvikt men påstod att det var en del "lyft" i jobbet.. tvivlar ju på att det är mer och tyngre lyft där än i en möbelbutik dock ;) kan även tänka mig att de inte vill ha någon under 40 som jobbar där, vilket i sin tur kommer resultera i att de snart inte har några kunder kvar. hade jag ägt stället skulle jag garanterat fräscha upp själva cafédelen och slänga ut alla "ful-furu" ;)

    SvaraRadera